All-day breakfast: het allerlekkerste ontbijt- en brunchboek

Ontbijten is echt mijn favoriete maaltijd van de dag. ‘S avonds in bed denk ik al aan wat ik de volgende ochtend eens zal eten. In het weekend is het helemaal feest; uitgebreid ontbijten met allemaal lekkere dingen, kopje koffie en een krantje erbij. Beter kun je het weekend niet beginnen. Op zondag toveren we daarom regelmatig het All-day breakfast boek tevoorschijn.

9200000045944833

Zoals de titel al zegt; hier staan alleen ontbijtrecepten in, maar wel ontbijtrecepten die heel de dag door kunnen. Het boek is ingedeeld in verschillende hoofdstukken, zoals ‘Lazy weekend brunch’ en ‘Festive mornings’ voor de uitgebreidere gerechten, ‘Up & running’ en voor als je minder tijd hebt en bijvoorbeeld ‘Healthy & light’ als je het graag wat gezonder houdt. De recepten zijn allemaal makkelijk te maken: duidelijk, met ingrediënten die goed verkrijgbaar zijn. Voor sommige gerechten moet je alleen iets meer tijd uittrekken. De fotografie is top (van alle gerechten staat er een foto in, super fijn) en alles lijkt even lekker: wat dacht je van pain perdu van suikerbrood met bosvruchtencompote of bijvoorbeeld pancaketaart met vanilleroom en fruit?

IMG_0089 IMG_0090

Morgen plaatsen we het recept van de maïs-fetakoekjes met avocadoroom en zalm!

All-day breakfast, Denise Kortlever, € 20,00

Een gedachte over “All-day breakfast: het allerlekkerste ontbijt- en brunchboek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s