Zürich: Frau Gerolds Garten

In Zürich is er een hippe wijk in opkomst, een industriegebied in Zürich-west waar jonge creatieve ondernemers zich vestigen. Hier stuitten wij op Frau Gerolds Garten. Een toffe plek waar je heel de dag terecht kunt. Het is een stadstuin die bestaat uit zeecontainers, leuke tenten, verschillende zitjes en gezellige lichtjes. In de zeecontainers zitten winkeltjes maar ook vind je er een bar- en restaurant. Hier kwamen wij natuurlijk voor.

Er is een wisselende kaart waar typische Zwitserse gerechten op staan (Bratwurst!) maar bijvoorbeeld ook Mexicaanse taco’s en gegrilde halloumi. Hapjes en drankjes worden de hele dag geserveerd en ’s avonds kun je ook een dansje wagen. Een relaxte plek waar je de tijd vergeet!

20160801_160054 IMG-20160803-WA0045

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s