Zürich: Riminibar

Tijdens een bezoek aan vrienden in Zwitserland zijn we de eerste avond beland bij de Riminibar. Een bar die ”geheim” is. Er zijn geen openingstijden en alleen via Facebook kun je achterhalen wanneer ze open zijn. Op onze eerste avond was het prachtig weer en gokten we erop dat de bar open zou gaan. We hadden geluk! Toen de deuren open gingen en de rij voor ons langzaam korter werd, ontdekten we een prachtige plek over de rivier (Sihl). Houten vlonders, leuke lichtjes, mooie bar en een hoop picknicktafels zorgden voor een zeer relaxte sfeer. Wij hebben hier een paar pizza’s gedeeld en heerlijk zitten borrelen.

IMG_20160730_083022 13692578_10153948384172408_8518326244998353463_n

Qua eten is er een kleine kaart: er is keuze uit een aantal simpele, maar goede pizza’s en ook kleine hapjes zoals chips met verschillende dipjes zijn verkrijgbaar. Kortom een echte aanrader als je ooit in Zürich bent!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s