Eindhoven: Fish & chips

Wat is er lekkerder dan na een avondje doorzakken de volgende dag een heerlijke vette hap te halen!? Nu kan het zelfs (een beetje) verantwoord. In Eindhoven (Strijp-S) zit een leuke take-away waar je heerlijke gerechten kunt halen.

Fish & Chips is een klein tentje met een verschillende keuzes op de menukaart. Het belangrijkste is natuurlijk de fish and chips. Wij kozen voor het kibbeling-menu met zoete aardappelfriet en het inktvis-menu met vers gesneden friet. Hierbij hadden we ravigotesaus en knoflooksaus. De frietjes waren lekker knapperig en de inktvis en kibbeling waren goed gebakken. Wel een beetje zout! Als extraatje kregen we twee bakjes pickles erbij die erg fris en goed op smaak waren.

Oja, wat is er lekkerder dan een blikje ijskoude cola ;)!
Oja, wat is er met een kater lekkerder dan een blikje ijskoude cola!

 

Een gedachte over “Eindhoven: Fish & chips

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s