Brugge: Vero Caffè

Na al dat slenteren en shoppen in Brugge toe aan een lekker koffietje? Vermijd dan de markt en ga naar Vero Caffè. Deze toko wordt gerund door moeder en dochter (hoe leuk?) en ik denk dat ze serieus de beste koffie van de stad hebben: ze hebben een uitgebreide koffiekaart en ook elke week een koffie-special. Verder serveren ze de lekkerste taartjes die allemaal huisgemaakt zijn (jum!), maar ook de ijsthee maken ze zelf. Naast dat dus alles wat ze serveren met aandacht gemaakt is,  voel je je gelijk thuis in de fijne inrichting (heel veel planten, pluspunt). Kortom, dikke aanrader!

Vero Caffe Brugge  vero caffe Brugge

Vero Caffè, Sint-Jansplein 9, Brugge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s