Brugge: Jilles Beer & Burgers

Tijdens ons bezoek aan Brugge wilde we op de laatste dag een lekkere maar simpele lunch om ons weekendje af te sluiten. Maartje kwam met het idee om naar Jilles Beer & Burgers te gaan. Een leuke, hippe tent vlakbij de vismarkt. Deze vismarkt is ook zeker een bezoekje waard!

Jilles staat bekend (zoals de naam ook al zegt) om hun burgers en biertjes. Bij iedere burger past een heerlijk biertje speciaal door de biersommelier uitgekozen. Je kunt er genieten van Belfurn Angus burgers van goede kwaliteit, kippenburgers en ook de vegetariërs onder ons kunnen hier terecht voor 100% biologische hazelnootburgers. Alle burgers worden geserveerd op een krokant gebakken speltbroodje met een frisse salade en knapperige frietjes. Reken maar dat je hierna geen honger meer hebt. Jilles Beer & Burgers

Wij kozen allebei voor de Jilles burger. Geserveerd met gebakken ui, salade, verse tartaarsaus en frietjes. De hamburgers waren super mals en het broodje lekker vers. De biertjes zijn er trouwens perfect bij gekozen. Een goede pitstop voor een snack.

Jilles Beer & Burgers, Braambergstraat 10, Brugge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s