Brugge: Sanseveria Bagelsalon

Op zoek naar een fijne plek om te lunchen en om de cafeïne-inname op peil te houden, stopten we bij Sanseveria Bagelsalon. Dit kleine zaakje, dat mega cute is, serveert alle soorten bagels waar je maar van durft te dromen. Van een ontbijt-bagel met roerei en gerookte zalm, tot een zoete bagel met Nutella, banaan en geroosterde amandelen, en alles er tussen in: hebben ze hier. Wij genoten van een bagel met avocado, gebakken kip met Marokkaanse kruiden, creamcheese en rucola. Naast bagels hebben ze ook quiches en zelfgemaakte taartjes. Alles wordt geserveerd op tuttige bordjes (like it) en overal staan leuke plantjes (waar zou die naam toch vandaan komen?). Altijd druk hier, dus ben op tijd!

Sanseveria Bagelsalon Brugge   Sanseveria Bagelsalon Brugge

Sanseveria Bagelsalon, Predikherenstraat 11, Brugge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s