Eindhoven: Meneer de Boer

Een toffe plek waar je heel de dag kunt ontbijten? Dat klinkt toch bijna als de hemel?! Nou goed, de tentjes waar je al ’s ochtends vroeg kunt ontbijten, die zijn er inmiddels genoeg. Maar heel de dag ontbijten, dat kenden we nog niet. Op een mooie zaterdag strandden wij bij Meneer de Boer in Eindhoven waar ze dit concept hebben. Hier kun je heel de dag genieten van croissantjes, een anti-katerontbijt, wentelteefjes en pancakes, maar ook de broodjes met kaas, kip of tonijnsalade staan gewoon op de kaart. Met de krant op tafel nip je lekker aan de geweldige koffie (die halen ze bij Bean Brothers, de stadsbranderij van Eindhoven) en wacht je rustig op je ontbijtje. Wij genoten van pancakes met maple siroop, banaan en walnootjes. Zo wil je toch elke dag beginnen!

Meneer de boer in eindhoven

Meneer de Boer, Keizersgracht 20, Eindhoven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s