Eindhoven: Pastryclub

Strijp-S in Eindhoven is een plek die je zeker moet bezoeken als je een keer in de buurt bent. Het is het creatieve en culturele hart van Eindhoven en dat klopt wel; alle toffe ondernemingen verzamelen zich hier. Je treft hier kunstenaars, leuke winkels met kleding en dingen voor je interieur en dan alles net wat anders dan anders. Dat geldt ook zeker voor de restaurants die je hier vindt. Eerder schreven we ook al over Fish & Chips, maar nu gingen we een taartje eten bij de Pastryclub!

Pastryclub omschrijft zichzelf als een creatieve omgeving waar alles om PASTRY draait. Een uniek concept waarin patisserie, chocolaterie, confiserie, salon de thé, proeverij en ijssalon worden gecombineerd. Klinkt als muziek in de oren vind je niet? In een prachtig industrieel oud pand, de Machinekamer,  staat al dat zoets op je te wachten. Wij genoten van een kunstwerkje met braam en hazelnoot en een met chocolade en merengue en dat was YUM! Jammer dat je er dik van wordt, want heel de toonbank stond vol met lekkers. Snel weer een keer terug….

pastryclub eindhoven            pastryclub eindhoven

pastryclub eindhoven

Pastryclub, Ketelhuisplein 7-9, Eindhoven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s