Noordwijk: Winterlodge

Op een mooie zonnige zondag in januari besloten wij naar Noordwijk te rijden. Ik wou al zo lang een keer naar het strand in de winter. Lekker uitwaaien, het geluid van de golven en van krakende schelpjes en zand onder je voeten en natuurlijk de geur van de zee. Heerlijk! Zo gezegd, zo gedaan. Natuurlijk komen wij nergens zonder de nodige versnaperingen. En daar was Winterlodge een hele geschikte plek voor!

hotspot Winterlodge Noordwijk

Op het strand van Noordwijk staat strandtent Winterlodge. Hier is het goed toeven. Er zit een ruime kas aan waar je lekker in het zonnetje zit, de open haard brandt en er draait lekkere muziek (zelfs op het toilet!). En dan hebben ze ook nog eens een goede kaart, zowel voor ontbijt, lunch als diner. Hier geniet je van lekkere soepjes, goede burgers of pizza’s of natuurlijk een gezonde salade. Wij bestelden een broodje met een soort carpaccio van de Big Green Egg, paddenstoelen en rode ui en een hamburger op een lekker briochebroodje.

Hotspot winterlodge noordwijk            Hotspot winterlodge noordwijk

Kortom: relaxte sfeer en goed eten. Top plek! Wil je gegarandeerd zijn van een tafeltje, dan is het wel aan te raden om te reserveren want, weer of geen weer, het is altijd druk!

Winterlodge, Koningin Astridboulevard 105, Noordwijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s